Agurketid

WP_20130829_004

Fire små frø kan give store agurkeplanter, og dermed agurker. Det viste sig at være nogle ret fjendtlige agurker med knopper og pigge, og samtidig lidt bitre, så en del er blevet konverteret til chutney eller relish.

Nr. 1)  Agurker 400 g, rabarber 100 g, frisk ingefær 130 g, 1½ dl eddike, sukker 150 g, topske gurkemeje, honningsennep 1 dl grov.

Nr. 2) Løg 4 stk, agurker 3 stk, rønnebærklaser 2 stk, 1 glas fiskesennep, 2 grene hakket lakridstagetes, honning, salt.

Agurkerne blev i begge tilfælde skrællet og skrabet for kerner. Dernæst er alt skåret småt, kogt godt igennem og tilsmagt.

 

Advertisements

3 thoughts on “Agurketid

  1. Super! Vil straks gå igang. Vi svælger i agurker! Men lakridstagetes!? Kan vi ikke bruge noget mere gængs? Såsom estragon, mynte, oregano? Jeg må spørge mig frem. Tak for dine fine opskrifter. Stikkelsbær frysetøjet var himmelsk! Kh Annette

    Sendt fra min iPad

    Den 08/09/2013 kl. 21.28 skrev Anette Tonn-Petersen :

    > >

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s